Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Curry noodles soep met kokos en afgetopt met fijn gesneden pindas
En naar werk mijn voorbereiding doen voor het maken van mijn toetje met slagroom kwark kersen en bastognekoeken en dan ff op smaak laten komen in de koelkast
gietijzeren pan oid in groote
klein beetje bakboter
varkenspoulet 500gr
gehakt 500gr
trassie (garnalenpasta 3 koffielepeltjes of bij blokje 1 reepje van 1 cm ( kan even stinken)
knoflook 3 tenen (geen poeder)
rode en groene paprika elk 1 keer snij in blokjes
(beetje aanbakken)
Dan zet de boel net onder water
laat lekker garen en proef naar smaak ivm de kruiden.
Het hoort een soep te zijn dus achteraf water erbij en smaak bijwerken indien nodig.
Dan rijst koken
en als die bijna klaar is ong laatste 3 minute :
dan de Chinese kool in de pan met vlees etc en even laten mee garen.
de Chinese kool hoort wat knapperig te zijn.
Eet de pan niet helemaal leeg want dag later is het nog lekkerder.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.